O NAMA

FRIGO RADAK COMPANY je društvo sa ograničenom odgovornošću koje se bavi prometom rezervnih delova za rashladne uređaje i klimatizaciju. Osnovani smo 2003 godine.

Naše preduzeće je uvoznik i distributer najboljih brendova u proizvodnji rashladnih sistema kao što su: Danfoss, Hidria, Pego, CPS, Blue Refrigeration GVN , Copeland Scroll Compressor, Calorflex, Ceme...

 

Širok asortiman proizvoda iz naše ponude su: kompresori, alati, kondenzatori, ventilatori...

Dobra usluga i veliki broj garancija, rezultat su našeg višegodišnjeg rada. Svojim predanim radom i stalnim napretkom izborili smo se za poziciju renomiranog poslovnog subjekta u području hlađenja i klimatizacije.

 

Naše preduzeće Vam je dostupno 24/7 za sve savete i vid podrške!
 

MISIJA:

Snabdevanje potrošača proizvodima potrebnog i odličnog kvaliteta, obezbeđenje kvaliteta života zaposlenih i zadovoljenja društvenih potreba.

VIZIJA:

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja i trgovine. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

CILJ:

Jedan od osnovnih ciljeva naše kompanije jeste da zadovoljimo sve naše kupce, tako što ćemo im omogućiti da kupuju proizvode najboljih svetskih proizvođača upravo od nas! Želja nam je da svi naši kupci budu zadovoljni I da upravo to zadovoljstvo šire I dele sa drugima.

 

Frigo Radak

Rezervni delovi za rashladne uređaje i klimatizaciju

O nama

FRIGO RADAK COMPANY je društvo sa ograničenom odgovornošću koje se bavi prometom rezervnih delova za rashladne uređaje i klimatizaciju. Osnovani smo 2002 godine.

Frigo Radak D.O.O